skip to Main Content

Fysiotherapie Bunde

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Effectieve fysiotherapie in de regio Bunde

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk in de regio Bunde om van uw lichamelijke klachten of blessure af te komen? Maak dan een afspraak bij Physio Health voor een gratis medisch consult. In dit gratis medisch consult kunnen wij u persoonlijk adviseren over hoe u zo optimaal mogelijk kunt herstellen van uw fysieke klacht(en). Samen met u maken wij een gericht behandelplan waarmee we uw pijnklachten gaan verhelpen. Indien nodig verwijst onze fysio u door naar uw huisarts of een medisch specialist voor aanvullende medische informatie die wij mogelijk nodig hebben voor het opstellen van een heldere behandeldiagnose. Voor dit gratis medisch consult bij Physio Health bent u 10 tot 15 minuten van u tijd kwijt. U kunt dit consult op elk beschikbare dag en tijd bij ons inplannen.

Fysiotherapie regio Bunde physio health

Fysiotherapie bij Physio Health

Physio Health is het adres voor fysiotherapie in de regio Bunde. Nadat wij de onderliggende oorzaak van uw fysieke klachten hebben vastgesteld, overleggen we met u over een gericht behandelplan. U mag bij Physio Health de best mogelijke fysiotherapeutische zorg verwachten, omdat wij met passie en expertise voor ons vak inzetten. Wij zijn van mening dat professionele fysiotherapeutische zorg best een persoonlijk tintje mag hebben. Het is onze ervaring dat een prettige samenwerking betere behandelresultaten in de hand werkt. En ook dat een actieve patiënt zijn eigen gezondheid beter kan waarborgen. Daarom bieden wij onze fysiotherapie aan in een paramedisch sportcentrum waar u tijdens de behandeling onder professionele begeleiding van onze fysio actief bezig kunt zijn. U bent in onze fysiotherapie praktijk vanuit de regio Bunde ook van harte welkom om na uw behandeling zelfstandig lekker te sporten en te werken aan uw herstel.

Zonder verwijzing naar de fysio vanuit Bunde

Woont u in de regio Bunde en heeft u een ongelukje gehad tijdens het huishouden? Heeft u tijdens het wandelen stoeprandje gemist gemist? Of heeft u tijdens het sporten een serieuze blessure opgelopen? Loop dan niet te lang door met uw pijnlijke lichamelijke klachten, maar neem vanuit de regio Bunde contact op met onze fysiotherapie praktijk. Wij hopen namelijk dat u uw pijnklachten net zo serieus neemt als wij dat doen. Om te voorkomen dat uw klachten verergeren, en om u snel van uw klachten te verlossen, bent u van harte welkom bij Physio Health. U kunt vanuit Bunde voor fysiotherapie bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Tijdens het eerste medisch consult geven we u altijd een schatting van het te verwachten aantal behandelingen. Zo weet u of uw behandelingen voor fysiotherapie vergoed worden door uw zorgverzekering.

Contact opnemen voor een afspraak met de fysiotherapeut

Wilt u vanuit Bunde of omgeving een afspraak maken voor fysiotherapie bij Physio Health? Bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak op nummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Voor fysiotherapie in de regio Bunde kunt u terecht bij Physio Health.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top