skip to Main Content
Coronavirus Update

Coronavirus update

Middels deze informatie brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken in onze praktijk. U bent van harte welkom in onze (grotendeels digitale) praktijk. Gezondheid is een kwetsbaar iets en van onschatbare waarde en wij doen er dan ook alles aan om u gewoon te kunnen helpen tijdens deze uitdagende periode! Soms nét even anders dan u gewend bent.

Fysiotherapeutische behandelingen

Het overgrote deel van al onze fysiotherapeutische werkzaamheden in de praktijk is stilgelegd tot op zijn minst eind april. Wij willen er alles aan doen om u als klant en onszelf als hulpverlener niet onnodig risico op besmetting te laten lopen. Dit betekent het volgende:

Bent u onlangs geopereerd (of heeft u ander traumatisch letsel zonder operatie) en bent u aan het revalideren en kunt u ons nog niet missen? In dit geval zal uw behandeling waarschijnlijk doorgaan in de praktijk. We willen ervoor waken dat uw herstel geen onnodige restbeperkingen oplevert vanwege gebrek aan zorg.

Bij alle klachten aan uw bewegingsapparaat waardoor u beperkt wordt in uw functioneren mag u altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat wij voor u kunnen doen. Wij willen er alles aan doen om ook zeker medewerkers met cruciale en vitale beroepen op de been te houden en willen ook de rest van Maastricht en omstreken zeker niet in de steek laten!
Wij maken nu veel gebruik van behandeling op afstand (eHealth). Indien u contact opneemt met de praktijk kunnen wij u hier meer over vertellen. De mogelijkheden zijn hierin enorm! Klik hier voor meer info hierover.

Wij volgen nieuwe informatie op de voet en zullen daar continu onze zorg op aanpassen.

Voor al uw vragen staan wij u graag te woord! Wij hopen dat u allen gezond blijven!

Wij zijn er nu – nog steeds – voor u: alleen net even anders. Samen komen we door deze periode heen!

Back To Top