skip to Main Content

Fysiotherapie

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Fysiotherapie nodig? Vraag een gratis medisch consult aan!

Heeft u lichamelijk klachten en vraagt u zich af wat u het beste kunt doen? Nog even aankijken hoe het gaat met de klachten of er toch maar naar laten kijken? Het beste wat u kunt doen is een afspraak maken voor fysiotherapie bij Physio Health voor een gratis medisch consult. Tijdens dit consult geven wij u in een persoonlijk gesprek advies over hoe u zo optimaal mogelijk kunt herstellen van uw klacht(en). U ontvangt van ons een gericht behandelplan om uw lichamelijke klachten te verhelpen. Daarnaast kan onze fysio u ook doorverwijzen naar uw huisarts of een medisch specialist als wij aanvullende medische informatie nodig hebben om tot een duidelijke behandeldiagnose voor fysiotherapie te komen. Het eerste medisch consult duurt plusminus 10 tot 15 minuten. En u kunt het op elk beschikbare dag en tijd inplannen.

Fysiotherapie bij Physio Health Maastricht

Fysiotherapie bij Physio Health

Physio Health is het adres voor fysiotherapie in Maastricht! Wat de oorzaak van uw klachten ook is; wij stellen samen met u vast wat de onderliggende oorzaak van uw klacht is en u ontvangt van ons een gerichte diagnose. Wij bieden u de best mogelijke therapeutische zorg vanuit onze passie en expertise voor het vak. Wij geloven dat professionele zorg persoonlijk mag zijn en dat een prettige samenwerking tot een beter behandelresultaat leidt. Wij geloven ook dat een actieve patiënt zijn eigen gezondheid beter kan waarborgen. Daarom zijn wij gevestigd in een paramedisch sportcentrum waar u tijdens de behandeling onder professionele begeleiding van onze fysio actief bezig kunt zijn. Ook na uw fysiotherapie behandeling kunt u bij ons terecht om zelfstandig lekker te sporten.

Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht voor fysio

Heeft u een fietsongelukje gehad? Heeft u tijdens een wandeling een afstapje gemist? Of heeft u tijdens het sporten een overduidelijke spierblessure opgelopen? Bij lichamelijke pijnklachten is het meestal niet verstandig om ermee rond te blijven lopen. U mag uw pijnklachten net zo serieus nemen als wij dat doen. Wilt u dus zo snel mogelijk van uw klachten verlost worden? Dan adviseren wij u om contact met onze fysio op te nemen. U kunt voor fysiotherapie bij Physio Health altijd terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Wij informeren u tijdens het medisch consult natuurlijk over het aantal te verwachten behandelingen in verband met de vergoeding voor fysiotherapie door uw zorgverzekering.

Fysiotherapie Maastricht

Contact opnemen voor een afspraak met de fysiotherapeut

Wilt u een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak op nummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Physio Health is uw adres voor effectieve fysiotherapie.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top