skip to Main Content

Sportfysiotherapie

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Effectieve sportfysiotherapie in Maastricht

Bent u sporter en heeft u een blessure? Of heeft u als sporter net een operatie achter de rug? Neem dan contact op met de sportfysiotherapeut van Physio Health. Sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol bij het herstellen van een blessure of na een operatie, ongeacht het niveau van de sport die u beoefent. Naast sporters behandelt de sportfysiotherapeut ook kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen. Binnen die doelgroepen wordt sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie. Ook mensen die willen starten met een sport, of juist een marathon willen lopen kunnen bij ons sportfysiotherapeut terecht voor een behandeling die ervoor zorgt dat u gezond of veilig aan de gang kunt.

sportfysiotherapie physio health one

Voordelen van sportfysiotherapie

Binnen de moderne fysiotherapie is sportfysiotherapie uitgegroeid tot een echt specialisme. Een goede revalidatie en begeleiding naar sporthervatting is niet alleen belangrijk voor de topsporter, maar juist ook voor de amateursporter die in competitief of recreatief verband sport. Sportfysiotherapie speelt daarnaast een belangrijke rol in het kader van preventie, voorlichting en advies voor iedereen. Wat is de rol van de sportfysio binnen de sportrevalidatie?

  • Analyseren, onderzoeken en behandelen van de geblesseerde of overtrainde sporter
  • Adviseren om het herstelproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen en toekomstige blessures te voorkomen
  • Desgewenst adviseren in de sportkeuze, de beste aanpak, de materialen, de kleding en het schoeisel
  • Geven van sportmedische begeleiding bij trainingsprogramma’s en prestatieverbetering

Wanneer naar uw sportfysio in Maastricht

Veel mensen willen wel sporten of bewegen, maar weten niet goed hoe. Misschien is het al lang geleden dat u voor het laatst hebt gesport, bent in de loop van de tijd zwaarder geworden of is het vanwege uw handicap of chronische ziekte niet zo eenvoudig om verantwoord te gaan sporten. De sportfysiotherapeut van Physio Health kan u helpen bij het kiezen van een activiteit die bij u past. Hij is deskundig als het gaat om sporten en bewegen en kan u perfect adviseren en begeleiden. Bij sportfysiotherapie kunnen we u ook fysiek testen en desgewenst op afstand monitoren of u daadwerkelijk vooruitgang boekt.

Sportfysiotherapie maastricht bij physio health

Snel geholpen bij Physio Health

Sportfysiotherapie bij Physio Health houdt zich, behalve met behandeling van blessures van sporters, ook bezig met preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten. Wilt u een consult aanvragen met onze sportfysio in Maastricht? Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak op nummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Ga ook aan de slag met sportfysiotherapie bij Physio Health.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top