skip to Main Content

Therapie

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Behandelingen bij Physio Health

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen bij Physio Health. Weet u niet welke behandeling bij uw klachten past? Vraag dan vandaag een gratis medisch consult aan. Samen bepalen we de oorzaak van uw klachten en stellen we een passend behandelingstraject samen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is voor mensen van alle leeftijden die als gevolg van een lichamelijke of geestelijke aandoening een beperking of probleem ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven.

Fysiotherapie Physio Health

Manuele Therapie

De manuele therapie heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in het menselijk lichaam.

Manuele therapie Physio Health

Sportfysiotherapie

In de fysiotherapie van tegenwoordig is sportfysiotherapie uitgegroeid tot een specialisme. Een goede revalidatie en begeleiding naar sporthervatting is niet alleen belangrijk voor de topsporter maar juist ook voor de amateur sporter die in competitief of recreatief verband sport. Sportfysiotherapie speelt daarnaast een belangrijke rol in het kader van preventie, voorlichting en advies voor iedereen.

sportfysiotherapie

Dry Needling

Bij de Dry Needling behandeling gebruikt de fysiotherapeut een naald om spieren en triggerpoints te prikkelen. Deze triggerpoints zijn verkrampingen die om tal van redenen kunnen optreden. Deze behandeling is gericht op het verhelpen van deze triggerpoints.

Dry Needling Physio Health Maastricht

Mckenzie Therapie

Wat is McKenzie Therapie? Robin McKenzie is een fysiotherapeut uit Nieuw-Zeeland. Zijn therapie wordt wereldwijd gebruikt. Het is een actieve benadering die bekend is geworden door uitstekende resultaten bij rug- en nekklachten, al dan niet met uitstraling in benen of armen. Bovendien geeft deze methode ook goede resultaten bij behandeling van gewrichten zoals schouder en heup.

Het Mulligan Concept

Sinds de jaren ’90 zijn de fysiotherapie en manuele therapie in Nederland door vele invloeden van buitenaf verrijkt met nieuwe kennis en inzichten op het gebied van onderzoeken en behandelen.  Brian Mulligan is een van deze invloeden. Het concept gaat uit van een actieve rol van de patient, en kan 100% pijnvrij worden toegepast.

Medische Fitness

Deze therapievorm, ontwikkeld in Scandinavië, past de principes uit de trainingsleer toe binnen de medisch aangewezen preventie, therapie en revalidatie maatregelen.

Medische Fitness bij Physio Health

Medical Taping

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen.

Medical/Kinesio Tape

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top