skip to Main Content

Fysiotherapie Maastricht

 • Gratis medisch consult
 • Binnen 48 uur behandeling
 • Geen verwijzing arts nodig
 • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Fysiotherapie in Maastricht. Vraag een gratis medisch consult aan!

Heeft u lichamelijk klachten, bijvoorbeeld omdat u een plotselinge sportblessure opgelopen heeft? Dan kunt u twee dingen doen: U kijkt het nog een poosje aan in de hoop dat de klachten niet verergeren. Of u vraagt een gratis medisch consult aan bij Physio Health en laat voor de zekerheid toch maar even naar uw klachten kijken. Baat het niet, schaadt het niet! In dit gratis medisch consult kunnen wij u in een persoonlijk gesprek adviseren over hoe u zo optimaal mogelijk kunt herstellen van uw pijnklacht(en) en/of blessure. Wij geven u tijdens dit medisch consult een gericht behandelplan om uw lichamelijke klachten te verhelpen als dat nodig is. Daarnaast kan onze fysio in Maastricht u ook doorverwijzen naar uw huisarts of een medisch specialist als wij aanvullende medische informatie nodig hebben om tot een duidelijke behandeldiagnose te komen. Dit medisch consult is een gratis dienst van Physio Health en neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. U kunt uw medisch consult op iedere beschikbare dag en tijd laten inplannen.

Fysiotherapie in Maastricht

Fysiotherapie bij Physio Health

Physio Health is het adres voor fysiotherapie in Maastricht! Wat de oorzaak van uw klachten ook is; wij stellen samen met u vast wat de onderliggende oorzaak van uw klacht is en u ontvangt van ons een gerichte diagnose. Wij bieden u bij Physio Health de best mogelijke therapeutische zorg vanuit onze passie en expertise voor het vak. Wij geloven dat professionele zorg persoonlijk mag zijn en dat een prettige samenwerking tot een beter behandelresultaat leidt. Wij geloven ook dat een actieve patiënt zijn eigen gezondheid beter kan waarborgen. Daarom is Physio Health gevestigd in een paramedisch sportcentrum waar u tijdens de behandeling onder professionele begeleiding van onze fysio in Maastricht actief bezig kunt zijn. Ook na uw behandeling kunt u bij ons terecht om zelfstandig lekker te sporten.

Specialisaties en behandelmethoden

Elke pijnlijke lichamelijke klacht vraagt om een andere behandelmethode. Na de intake bespreekt uw fysiotherapeut met u wat de beste behandeling is voor uw klachten. Bij Physio Health in Maastricht bieden wij u de volgende specialisaties en behandelmethoden:

Bij welke klachten is fysiotherapie Maastricht nodig?

Onze fysiotherapeut in Maastricht onderzoekt, behandelt, adviseert en begeleidt bij stoornissen in uw lichaamshouding en/of uw bewegingsapparaat. Dat kan zijn bij klachten of blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen wij bij Physio Health behandelen. Veel klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door fysio positief worden beïnvloed. De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapie komen zijn dan ook zeer uiteenlopend. We noemen er een aantal:

 • Pijnklachten in spieren en gewrichten
 • Stijfheid
 • Krachtsvermindering
 • Sportblessures
 • Chronische pijnklachten
 • Bewegingsangst
 • Vermoeidheid
 • Burn Out
 • Depressie
 • Spanningsgerelateerde klachten
 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid
 • Ademhalingsproblemen (bijvoorbeeld kortademigheid en hyperventilatie)
 • Hartklachten
 • Zwelling

Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie

Heeft u een fietsongelukje gehad. Heeft u tijdens een wandeling een afstapje gemist? Of heeft u tijdens het sporten een overduidelijke spierblessure opgelopen? Bij lichamelijke pijnklachten is het meestal niet verstandig om ermee rond te blijven lopen. U mag uw pijnklachten net zo serieus nemen als wij dat doen. Wilt u dus zo snel mogelijk van uw klachten verlost worden? Dan adviseren wij u om contact met onze fysiotherapeut in Maastricht op te nemen. U kunt bij Physio Health altijd terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Wij informeren u tijdens het medisch consult altijd over het aantal te verwachten behandeling in verband met de vergoeding voor fysiotherapie door uw zorgverzekering.

Tarieven en vergoedingen voor fysio in Maastricht

Wil u weten of uw behandelingen voor fysiotherapie bij Physio Health worden vergoed? Kijk dan de polis van uw zorgverzekering goed na. Of kijk op ‘vergoedingen fysiotherapie’ per zorgverzekeraar. Wij hebben met veel verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Als wij geen overeenkomst hebben met uw zorgverzekeraar, of wanneer u niet voldoende aanvullend verzekerd bent, informeer hier dan gerust naar de tarieven die wij hanteren voor fysiotherapie in Maastricht.

Afspraak met fysiotherapeut in Maastricht

Heeft u pijnklachten door bijvoorbeeld een val, een ongelukje in huis of een echte sportblessure. En wilt u een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van Physio Health in Maastricht? Bel ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Dat kan via 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. De fysiotherapeut gaat in Maastricht graag met u aan de slag.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


  Back To Top