skip to Main Content

Fysiofitness

 • Gratis medisch consult
 • Binnen 48 uur behandeling
 • Geen verwijzing arts nodig
 • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Fysiofitness: Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Bent u bij een therapeut van Physio Health onder behandeling (geweest) om te herstellen van een blessure of voor het verhelpen van ander lichamelijk ongemak? Dan kunt u tijdens en na uw behandelperiode lekker actief blijven en doorgaan met sporten bij onze fysiofitness. Deze fitness vorm van Physio Health is bedoeld om u te begeleiden tijdens of na uw periode van fysiotherapie. Reden voor deelname aan fitness bij de fysio kan zijn dat uw verzekering geen behandelingen meer vergoedt, of omdat u wel bent uitbehandeld, maar graag wilt blijven sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Vraag aan uw fysiotherapeut wat de mogelijkheden voor u zijn als het gaat om fysiofitness bij Physio Health.

Fysio Fitness de Voordelen

Voor wie is fysiofitness?

Het kan verstandig zijn om deel te nemen aan fysiofitness als u onder behandeling bent bij onze fysiotherapeut of als u inmiddels bent uitbehandeld. Begeleid sporten is vooral interessant als u door uw fysio wordt, of bent, behandeld voor bijvoorbeeld:

 • Klachten van en aan het bewegingsapparaat, zoals schouderklachten, rugklachten en knieklachten
 • Klachten aan het hart- vaat- en longsysteem
 • Problemen met overgewicht

Wanneer u niet zeker weet of fysiofitness iets voor u is, kunt bij ons ook altijd een afspraak maken voor een gratis medisch consult.

Vaste en vrij uren voor fysiofitness Physio Health

Bij Physio Health hebben we een aantal vaste fysiofitness uren waarin u in groepsverband begeleid wordt door een fysiotherapeut. Bij aanvang van het traject geeft uw behandelend therapeut u een richtlijn over de inhoud en tijdsduur van uw trainings- of fitnessprogramma. Gaandeweg het traject kan het aantal uren of de intensiteit uiteraard worden bijgesteld. De trainingsdagen en tijden kunt u zelf bepalen, maar we gaan er bij het samenstellen van het trainingsprogramma wel vanuit dat u minimaal één keer per week deelneemt aan Fysiofitness. U kunt hiervoor terecht van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken voor in de avond of in het weekend.

Fysiofitness Physio Health Maastricht

Hoe lang duurt een fitness traject?

Hoe lang het fysiofitness programma duurt, is natuurlijk voor iedereen verschillend. Aan het einde van uw fysiofitness traject wordt een evaluatiemoment met u ingepland bij uw fysiotherapeut. Uiteraard kunt u in overleg met uw fysio het programma verlengen of overstappen op een ‘gewoon’ sportabonnement, zodat u uw training zelfstandig kunt voortzetten.

Voordelen van Fysio Fitness?

Wat zijn de voordelen van het deelnemen aan fysiofitness?

  • Begeleiding naar zelfstandig trainen
  • Begeleiding van een fysiotherapeut of (medische) sportinstructeur, ondanks een mogelijke beperking van uw verzekering
  • Een voor u verantwoord en persoonlijk trainingsprogramma

Meer informatie over fysiofitness in Maastricht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deelnemen aan fysiofitness bij Physio Health? Bel ons dan voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dat kan op nummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Ga ook aan de slag met fysiofitness bij Physio Health.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


  Back To Top