skip to Main Content

Fysiotherapie bij nekklachten

 • Gratis medisch consult
 • Binnen 48 uur behandeling
 • Geen verwijzing arts nodig
 • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Nekklachten? Ga voor fysiotherapie naar Physio Health

Nekklachten zijn zeer vervelend en kunnen ervoor zorgen dat u beperkt wordt in het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten. Zowel bij jonge mensen als ouderen komen nekklachten veel voor. Ongeveer 70% van de mensen in Nederland heeft weleens te kampen met nekklachten. Nekpijn kan bijvoorbeeld ontstaan bij een verkeerde lichaamshouding (telefoongebruik), overbelasting, slijtage of een ongeluk waarbij de nek een flinke klap heeft gemaakt. Maar er zijn ook andere oorzaken die mogelijk voor nekpijn zorgen, zoals een nekhernia, osteoporose of stress. Bij Physio Health gaan we samen met u op zoek naar de oorzaken en de beste behandeling van uw nekklachten. Vraag direct een gratis medisch consult aan bij de fysiotherapeut van Physio Health.

Fysiotherapie bij nekklachten Maastricht

Fysiotherapie bij nekklachten

Het is van essentieel belang om de oorzaak van uw nekklachten te achterhalen en te behandelen. Bij Physio Health zijn we gespecialiseerd in het behandelen van onder andere nekklachten en onze fysiotherapeut helpt u graag bij het verhelpen of verminderen van uw nekklachten met gerichte fysiotherapie.

Soorten Nekklachten

De locatie, ernst en bijkomende klachten van uw nekklachten kunnen veel vertellen over de mogelijke oorzaken. Zo kunnen nekklachten zorgen voor bijkomende hoofdpijn, kan slapen pijnlijk zijn of heeft u wellicht pijn in uw nek door een probleem in de rug. Bij Physio Health behandelt onze fysio mensen met veelal onderstaande soorten nekklachten:

 • Hoofdpijn en nekklachten
 • Nekhernia
 • Nekklachten en rugpijn
 • Nekklachten en schouderpijn
 • Nekklachten na een val of ongeluk
 • Nekklachten tijdens het slapen
 • Whiplash
 • Overige nekklachten

Fysiotherapie bij nekklachten physio health Maastricht

Oorzaken van nekklachten

Acute nekklachten zijn vaak het gevolg van overbelasting van de spieren en banden in de nek. Bij acute nekklachten is de oorzaak vaak onbekend en is de pijn meestal binnen 4 tot 6 weken verdwenen. Chronische nekklachten zijn klachten die langer aanhouden (7 tot 12 weken) en/of waarbij tinteling, krachtverlies en/of hevig uitstralende pijn in één of beide armen optreden. Wellicht heeft u een nekhernia? Of is er sprake van artrose in de nekwervels? Laat uw klachten dus zorgvuldig beoordelen tijdens een consult bij onze fysiotherapeut.

Snelle aanpak van uw nekklachten in Maastricht

Heeft u al enige tijd last van nekklachten en wilt u meer weten over de mogelijkheden van fysiotherapie bij nekklachten? Neem dan snel contact op met Physio Health voor het maken van een afspraak met onze fysiotherapeut. Dat kan op telefoonnummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


  Back To Top