skip to Main Content

Fysiotherapie Eijsden

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Effectieve fysiotherapie in de regio Eijsden

Heeft u een sportblessure of andere lichamelijk klachten en zoekt u in de regio Eijsden een goede fysiotherapie praktijk die u kan helpen? Ga dan voor deskundige fysiotherapie naar Physio Health voor een gratis medisch consult. Wij adviseren tijdens een persoonlijk gesprek hoe u zo optimaal mogelijk kunt herstellen van uw fysieke klacht(en). Wij stellen samen met u een gericht behandelplan op waarmee we uw pijnklachten gaan verhelpen. Eventueel kan onze fysio u doorverwijzen naar uw huisarts of een medisch specialist voor aanvullende medische informatie die nodig is voor het opstellen van een heldere behandeldiagnose. Dit eerste gratis medischconsult bij Physio Health neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. Het consult kunt u op elke beschikbare dag inplannen.

fysiotherapie eijsden

Fysiotherapie bij Physio Health

Physio Health is het adres voor fysiotherapie in de regio Eijsden. Wat kunt u bij ons verwachten? Nadat we de oorzaak van uw lichamelijke klachten hebben vastgesteld, stellen we gezamenlijk een gericht behandelplan op. Wij verzekeren u dat u bij Physio Health de best mogelijke zorg krijgt. Wij werken namelijk met veel passie en expertise aan ons vak. Ook zijn wij van mening dat professionele fysiotherapeutische zorg best persoonlijk mag zijn. Uit de praktijk blijkt dat een prettige samenwerking goede behandelresultaten oplevert, en dat een actieve patiënt zijn eigen gezondheid beter kan waarborgen. Daarom is onze fysiotherapie praktijk onderdeel van een paramedisch sportcentrum waar u tijdens de behandeling onder professionele begeleiding van onze fysio actief bezig kunt zijn. En u bent in onze fysiotherapie praktijk vanuit de regio Eijsden natuurlijk ook van harte welkom om na uw behandeling zelfstandig lekker te sporten en te werken aan uw conditie en/of herstel.

Zonder verwijzing naar de fysio vanuit Eijsden

Woont u in de regio Eijsden en heeft u fysiotherapie nodig? Neem in ieder geval altijd het zekere voor het onzekere en loop nooit te lang door met pijnklachten. Neem vanuit Eijsden of omgeving contact op met onze fysiotherapie praktijk. Wij hopen namelijk dat u uw pijnklachten net zo serieus neemt als wij dat doen. Om te voorkomen dat uw klachten erger worden, maar vooral om u van uw klachten te verlossen, bent u van harte welkom bij Physio Health. U kunt vanuit Eijsden voor fysiotherapie bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Tijdens het eerste medisch consult krijgt u van ons een schatting van de te verwachten hoeveelheid behandelingen. Daarmee weet u meteen of uw zorgverzekering uw behandelingen voor fysiotherapie vergoedt.

Fysiotherapie in regio Eijsden

Contact opnemen voor een afspraak met de fysiotherapeut

Wilt u vanuit de regio Eijsden een afspraak maken voor fysiotherapie bij Physio Health? Bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak op nummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Voor fysiotherapie in de regio Eijsden bent u bij Physio Health aan het juiste adres.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top