skip to Main Content

Fysiotherapie Meerssen

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Effectieve fysiotherapie in regio Meerssen

Heeft u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk in de regio Meerssen? Maak dan een afspraak bij Physio Health voor een gratis medisch consult. In dit gratis medisch consult kunnen wij u persoonlijk adviseren over hoe u zo optimaal mogelijk kunt herstellen van uw fysieke klacht(en). U ontvangt daarbij van ons een gericht behandelplan om uw klachten te verhelpen. Daarnaast kan onze fysio u ook doorverwijzen naar uw huisarts of een medisch specialist als wij aanvullende medische informatie nodig hebben om tot een duidelijke behandeldiagnose te komen. Het gratis medisch consult bij Physio Health duurt plusminus 10 tot 15 minuten. U kunt het consult op elk beschikbare dag en tijd bij ons inplannen.

Fysiotherapie bij Physio Health

Physio Health is het adres voor fysiotherapie in de regio Meerssen. Samen met u stellen wij vast wat de onderliggende oorzaak van uw fysieke klachten is en stellen we een gerichte diagnose en behandelplan op. Bij Physio Health bieden we u de best mogelijke therapeutische zorg vanuit onze passie en expertise voor het vak. Wij geloven dat professionele fysiotherapeutische zorg best persoonlijk mag zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat een prettige samenwerking tot betere behandelresultaten leidt. En ook dat een actieve patiënt zijn eigen gezondheid beter kan waarborgen. Daarom is Physio Health gevestigd in een paramedisch sportcentrum waar u tijdens de behandeling onder professionele begeleiding van onze fysio actief bezig kunt zijn. Ook na uw behandeling kunt u bij ons terecht om zelfstandig lekker te sporten.

Zonder verwijzing naar de fysio vanuit Meerssen

Heeft u een ongelukje tijdens het huishouden gehad, heeft u tijdens een wandeling een afstapje gemist? Of heeft u tijdens het sporten een hinderlijke blessure opgelopen? Wij adviseren u om niet te lang met pijnlijke lichamelijke klachten rond te blijven lopen maar contact op te nemen met een fysiotherapeut. U mag uw pijnklachten net zo serieus nemen als wij dat doen. Om dus zo snel mogelijk van uw klachten verlost te worden, en om ergere klachten te voorkomen, adviseren wij u om contact met onze fysio op te nemen. Voor fysiotherapie in de omgeving van Meerssen kunt u dus altijd terecht bij Physio Health. Dat kan zonder verwijzing van uw huisarts. Wij informeren u tijdens het medisch consult altijd over het aantal te verwachten behandelingen. Zo weet u of uw behandelingen voor fysiotherapie vergoed worden door uw zorgverzekering.

Fysiotherapeut regio Meerssen Physio Health

Contact opnemen voor een afspraak met de fysiotherapeut

Wilt u vanuit Meerssen of omgeving een afspraak maken voor fysiotherapie bij Physio Health? Bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak op nummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Bij Physio Health kunt u terecht voor fysiotherapie in de regio Meerssen.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top