skip to Main Content

Fysiotherapie voor ouderen

 • Gratis medisch consult
 • Binnen 48 uur behandeling
 • Geen verwijzing arts nodig
 • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Physio Health voor fysiotherapie voor senioren

Herstelt u van een operatie of breuk? Heeft u last van artrose? Of bent u bang om te vallen? Informeer dan eens bij Physio Health hoe u zo lang mogelijk actief kunt blijven. Want met fysiotherapie voor ouderen zorgen de fysiotherapeuten van Physio Health ervoor dat u zo snel mogelijk herstelt en zo lang mogelijk kunt blijven bewegen. Wilt u dat ook? Maak vandaag nog een afspraak voor fysiotherapie voor ouderen bij Physio Health.

Fysiotherapie ouderen / senioren Maastricht

Waarom fysiotherapie voor senioren?

Naarmate we ouder worden neemt onze beweeglijkheid af. Door te (blijven) bewegen kunnen we deze teruggang remmen, of in sommige gevallen, de beweeglijkheid zelfs verbeteren. Bovendien is het gezond om als oudere te blijven bewegen. Voor iedereen geldt: hoe minder u beweegt, hoe moeilijker het is om gezond te blijven. Dat geldt dus niet alleen voor ouderen. Bewegen is ook goed voor mensen die door een aandoening (hersen- of hartinfarct, dementie, ziekte van Parkinson, gebroken heup) ouderdomsverschijnselen vertonen. Het kan dus nooit kwaad om te informeren bij Physio Health wat fysiotherapie voor senioren u kan opleveren. Of kom langs voor een gratis medisch consult.

Redenen om naar fysiotherapie voor ouderen te gaan

Fysiotherapie voor senioren is aan te bevelen in de onderstaande gevallen:

 • revalidatie na een operatie, breuk of CVA (beroerte)
 • omgaan met of vermindering van pijn
 • angst om te vallen: valpreventie
 • opbouwen van conditie
 • leren omgaan met hulpmiddelen

Hoe werkt de fysiotherapeut voor ouderen?

Onze fysio van Physio Health brengt samen met u uw klachten in kaart. We houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en starten een fysiotherapie behandeling die het best bij u past. Denk daarbij aan gerichte beweegoefeningen, persoonlijke begeleiding en advies. Zo lang en fijn mogelijk in beweging blijven, uw conditie verbeteren en eventuele pijnklachten afnemen. Dat is wat wij bij Physio Health Schrijn met fysiotherapie voor senioren altijd als doel hebben.

Wat levert fysiotherapie voor senioren u op?

Met fysiotherapie voor senioren wil onze fysio bereiken dat u zoveel mogelijk fysieke inspanningen kunt blijven doen. Na een ziekte of operatie proberen we uw fysieke mogelijkheden op peil te houden. Door te blijven bewegen kunt u verlies van mobiliteit en zelfstandigheid beter opvangen en leren accepteren. Tijdens de fysiotherapie zult u merken dat sommige dingen misschien niet meer lukken, maar dat heel veel nog wel mogelijk is. De fysio behandeling bestaat vooral uit oefentherapie, voorlichting en persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat u met plezier naar uw fysiotherapie voor senioren gaat bij Physio Health.

Ook blijven bewegen met Physio Health

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u wat betreft fysiotherapie voor ouderen? Neem dan gerust contact op met Physio Health voor het maken van een afspraak met onze fysiotherapeut. Dat kan via telefoonnummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Voor fysiotherapie voor senioren bent u bij Physio Health aan het juiste adres.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


  Back To Top