skip to Main Content

Kosten Fysiotherapie

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Overzicht van de prijs voor fysiotherapie

Uiteraard wilt u weten of fysiotherapie vergoed wordt als u met de behandeling start. Physio Health heeft met bijna alle verzekeraars een overeenkomst afgesloten.  Als wij geen overeenkomst met uw zorgverzekeraar hebben, of u bent niet, of onvoldoende, aanvullend verzekerd, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening (soms pas na een aantal behandelingen). Dat verschilt per verzekeraar. Onderstaand leest u meer over de kosten voor fysiotherapie. Op de tarieven pagina ziet u de prijs voor fysiotherapie bij Physio Health per behandeling.

Kosten Fysiotherapie bij Physio Health

Geen kosten voor eerste consult

Heeft u lichamelijke klachten en is u onduidelijk wat u nu het beste kunt doen? Maak dan een afspraak voor een gratis medisch consult bij Physio Health. In dit consult kunnen wij u in een persoonlijk gesprek advies geven om zo optimaal mogelijk te herstellen van uw klacht. U ontvangt van ons een gericht behandelplan. Daarnaast kunnen wij u na dit consult ook doorverwijzen naar de huisarts of een specialist mochten wij meer aanvullende informatie nodig hebben om tot een duidelijke behandeldiagnose te komen. Dit gratis consult duurt 10-15 minuten en is op elke beschikbare dag en tijd in te plannen.

Raadpleeg uw verzekeraar over kosten voor fysiotherapie

Wilt u weten of de kosten voor uw fysiotherapie behandelingen worden vergoed? Kijk dan op het polisblad van uw zorgverzekering of via de website van Zorgwijzer op de pagina ‘Vergoedingen fysiotherapie per zorgverzekeraar’. Om verrassingen te voorkomen, raden we u aan om bij uw eigen verzekeraar te informeren in hoeverre u bent verzekerd voor fysiotherapie en hoeveel behandelingen fysiotherapie per jaar binnen uw zorgverzekering vallen.

Kosten Fysiotherapie Physio Health Maastricht

Prijs fysiotherapie

Als fysiotherapie behandelingen niet, of slechts deels, vergoed worden door uw verzekeraar, is het goed om te weten wat de prijzen voor fysiotherapie behandelingen zijn. Bijvoorbeeld: wat is de prijs voor manuele therapie? Of wat is de de prijs voor medische fitness? Op de tarieven pagina vindt u het overzicht van de prijs voor fysiotherapie behandelingen bij Physio Health.

Contact opnemen over prijs voor fysiotherapie

Wilt u meer weten over de kosten voor fysiotherapie en de prijs per fysiotherapie behandelingen en welke behandelingen vergoed worden? Neem dan gerust contact op met Physio Health voor informatie en advies. Of maak direct een afspraak via 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Physio Health informeert u graag verder over de kosten van fysiotherapie.

KLACHTEN? NEEM CONTACT OP!


    Back To Top