skip to Main Content

Revalidatie en Sportrevalidatie Therapie

  • Gratis medisch consult
  • Binnen 48 uur behandeling
  • Geen verwijzing arts nodig
  • Flexibele tijden ook ‘s avonds en in het weekend

Physio Health voor (sport)revalidatie

Na een operatie of een ongeval kunt u klachten en beperkingen ervaren in uw dagelijkse leven en/of sportbeoefening. Dat is vervelend, maar zeker niet onoverkomelijk. Met gerichte revalidatie therapie of sportrevalidatie kan de fysio van Physio Health u helpen om weer tot een goede bewegingskwaliteit te komen en de belastbaarheid te verhogen. Zo bent u snel weer terug op uw oude niveau, zowel in werk, sport als privé. Maak vandaag nog een afspraak voor revalidatie therapie of sportrevalidatie bij Physio Health. U kunt ook langskomen voor een gratis medsch consult.

revalidatie en sportrevalidatie Maastricht

(Sport)revalidatie therapie in Maastricht

Bij Physio Health kunt u in de regio Maastricht terecht voor deskundige vakkundige (sport)revalidatie. Onze goed opgeleide fysiotherapeuten en manueel therapeuten stellen tijden een intake samen met u de gewenste doelstellingen en het behandelplan op. Zij begeleiden u tijdens uw revalidatie op basis van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen in de revalidatie therapie. De (sport)revalidatie kan bestaan uit actieve oefentherapie en kracht- en conditietraining die gericht is op uw functioneren in uw werk of uw sportbeoefening. Voor de revalidatie therapie kan het zijn dat ook gebruikmaken van andere behandelmethodes zoals manuele therapie en dry needling. Ook voor revalidatie therapie na het krijgen van een nieuwe heup of een nieuwe knie kunt u uitstekend terecht bij de therapeuten van Physio Health.

Groepsrevalidatie bij knie- of heupklachten

Als u deelneemt aan (sport)revalidatie therapie voor knie- of heupklachten kan het zijn dat we u vragen om deel te nemen aan groepsrevalidatie. Ook kan het zijn dat we dan buiten gaan trainen in een omgeving die veel meer uitdaagt dan de oefenzaal alleen. Afhankelijk van uw wensen kunt u na het revalidatietraject bij Physio Schrijn Maastricht terecht voor fysiofitness.

Revalidatie en sportrevalidatie Pysio Health Schrijn Maastricht

Gespecialiseerd in (sport)revalidatie therapie

De fysiotherapeuten van Physio Health zijn gespecialiseerd in de revalidatie van aandoeningen in het bewegingsapparaat. Heeft u heupklachten, knieklachten, nekklachten, rugklachten of andere aandoeningen in het bewegingsapparaat? De fysiotherapeuten van Physio Health staan voor u klaar voor revalidatie therapie en sportrevalidatie.

Snelle revalidatie bij Physio Health

Gaat u graag weer snel aan de slag of lekker sporten na een ongeluk of blessure? Neem dan snel contact op met Physio Health voor het maken van een afspraak met onze fysiotherapeut voor (sport)revalidatie therapie. Dat kan via telefoonnummer 06-25091883. U kunt ook een e-mail sturen naar info@physio-health.nl, of vul het contactformulier in op de contactpagina van onze website. Physio Health is de expert in revalidatie therapie.

Back To Top